Welcome to Vesterlyng Camping!

Vesterlyng Camping is beautifully situated by the beach and great outdoor experiences - right next to Sejerøbugten.
It makes us an ideal base for both fun, exciting, natural, cultural and child-friendly outings.

Vesterlyng Camping is located just in the middle of your adventures!

ugenstilbud detforboern gypsydays

This Weeks Offer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, set eiusmod tempor incidunt et labore et dolore magna aliquam.

Read more...

Kids Only

At Vesterlyng Camping you can have loads of fun and it is the very right place to make new friends.

Read more...

Gypsy Days

Vesterlyng Camping has in the last almost ten years been the setting for one of the largest Gypsy Jazz events.

Read more...

Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland er en forlystelsespark på Nordvestsjælland, der primært henvender sig til børnefamilier med børn op til 13 år. I

Der er 70 forskellige forlystelser, fx Sjællands største udendørs vandland med 7 vandrutsjebaner og en række børnevenlige bassiner, Racerland, Minilegeland, Det vilde vesten og Amazonas.

Se deres hjemmeside her...

sommerlandsj

Birkegårdens Haver

Birkegårdens Haver består af 5 forskellige haver;  En engelsk have med fantastiske blomster, en prærie med græsser og tørketålende blomster, klosterhaven med alskens urter, den japanske have med fokus på fordybelse og meditation, hvor man kan vandre rundt om de to søer og betragte de mange strålende detaljer og ikke mindst kunstnerhaven med udstillinger.

Foruden alt dette byder Birkegårdens Haver også på en stor egeskov, tamme dyr i dyrefolde, legepladser med minigolf og petanque, butik med gaveartikler og en café.

Se deres hjemmeside her...

 Haverne 1

Dyrehøj Vingård

Besøg danmarks største vingård og oplev dansk vin. Vingården dækker et areal på ca. 7 hektarer og er beplantet med ca. 23.000 vinstokke. Heraf er de 200 vinstokke spisedruer, mens resten bruges til vinfremstilling.

Vingården blevet belønnet med en pokal for Årets Vingård og 7 andre pokaler og 4 medaljer ved Danske Vingaardes årlige konkurrence for erhvervsvinavlere.

Se deres hjemmeside her...

 vingaarden

Kragerup Gods & Go High

Kragerup Gods har opført Danmarks første aktivitetsbane, der går fra skovbund til trætop.

Kragerup Go High har 75 forskellige udfordringer fordelt på en 3,5  km lang aktivitetsbane, der snor sig igennem varieret skov med stolte bøgetræer og mørke graner. Sammen med venner, familie eller kolleger er du aktiv på en ny og spændende måde.

Se deres hjemmeside her...

 gohigh

Vikingeborgen Trelleborg

Trelleborg er en vikingeborg dateret tilbage til år 980. Borgen er forsynet med en forborg, hvor der er fundet 135 gravpladser. Ingen af de øvrige borge fra vikingetiden har spor efter en forborg. Trelleborg indeholder 16 langhuse, 4 i hver del af borgen. Herudover er der spor af 15 langhuse uden for volden.

Museet byder i sæsonen på et væld af opvisninger og aktiviteter, hvor man selv kan prøve kræfter med vikingernes mange forskellige gøremål.

Se deres hjemmeside her...

 trelleborg

Gerlev Legepark

Gerlev Legepark er et enestående legelandskab, hvor du kan bruge mere end 100 af fortidens lege, spil og idrætter fra hele Europa. Det er sjovt og spændende at lege sammen uanset alder og fysik.

Kom og få et godt grin mens du udfordrer dig selv i ”Ræv og ulv”, ”Kispus” og meget mere. Legeparken er et enestående naturareal med småbørnslegeplads, naturlegeplads og picnic-områder lige op af de etablerede spillepladser og græsarealer til leg.

Se deres hjemmeside her...

 gerlev

Andre gode links

VisitVestsjaellandClick at the photos for a tour around our camp site...

pladsenThe Camp Site

poolenThe Pool

minigolfMinigolf

legepladsen
The Playground
lama01 thumb
Our Animals
naturen
The Nature that surrounds us

 

 

Below you can see a map of Vesterlyng Camping. If you position the mouse over the markings, you can see pictures from the site.

We hope that they will give you an impression of the area and facilities, to assist you in deciding where you'd like to stay.

Click for Online-booking... 

 

book-here-tag-en