Campinghytter og campingvogne til leje - Havnsø, Sjælland

På Vesterlyng Campingplads har du mulighed for at leje et bredt udvalg af campinghytter og campingvogne i luksusklasse. Både campinghytter og campingvogne er veludstyrede med alt hvad du skal bruge til en god ferie, hverdagstur eller weekend.

Campinghytter fra 17 til 25 kvm - standard eller luksus?

Vesterlyng Camping har fem luksushytter (Kategori 5A) på 25 kvm med dejlig overdækket terrasse, veludstyret køkken, mikroovn, tv, toilet/bad og ellers alle moderne bekvemmeligheder og ikke mindst en fantastisk udsigt ud over Nekseløbugten. Hytterne er indrettet med dobbeltværelse, hems og sovesofa og kan bebos af op til seks personer. Og så har vi i 2009 opstillet fem helt nye 17 kvm flotte og funktionelle campinghytter (Kategori 3) med to rum: soveværelse/dobbeltseng og stue med sovesofa, TV og te-køkken og en skøn terrasse.

Luksus campingvogne

Endvidere har du og familien mulighed for at leje 6 veludstyrede Adria PK 542 luksusvogne med både fortelt, møbler og alle faciliteter - og har du ikke prøvet det før, skal vi nok hjælpe med introduktionen, det er meget lettere end du tror!

 

Luksushytte

Luksus campinghytte

Isoleret helårshytte til 6 personer.
Læs mere om luksus campinghytter til leje...

campinghytte

Standard campinghytte

Isoleret campinghytte til 4 personer.
Læs mere om standard campinghytter til leje...

 

 

adria2006

Altea luksus campingvogne

Stor, rummelig familievogn med plads til 6 personer.
Læs mere om campingvogn til leje her...

 

book-her-tag