Vesterlyng Café - Smagsoplevelser med udsigt til Nekselø

Caféen

Caféen er åben for alle - også selvom man ikke camperer fra marts/april, normalt fredag og lørdag i lavsæsonen, miniferier og hele sommerferien til vi lukker ultimo oktober. Vi byder velkommen i et hyggeligt og familievenligt miljø i caféen - og på terrassen når vejrguderne tillader det.

Her kan hele familien få stillet sulten, uanset om I er til "mormor hit" eller moderne cafémad; fra klassisk Pariserbøf til vores Luksus lyng-burger - sidstnævnte lavet på Vesterlyng Galloway kød. Dagens ret med "mæthedsgaranti" til fornuftige priser. Til familiens yngste har vi naturligvis tilpassede portionsstørrelser.

Se mere på caféens egen hjemmeside: www.vesterlyng-cafe.dk


Kvalitetsmad

Vi bruger årstidens gode råvarer, helst fra lokalområdet og gerne økologisk, når det er muligt. Vi har bl.a. Gallowaykød til pariserbøf og luksusburgere - og et sikkert hit er helstegt gris og buffet.

Vesterlyng Café video

Hold din fest på Vesterlyng

Caféen kan hele året bookes til selskaber, og køkkenet kan stort set lave lige det, I og jeres gæster ønsker - lige fra børnefødselsdage, brunch, Mormors det bedste, eksotisk verdensmad, buffetter og festmenuer. Ring og få et godt tilbud og kombinér det evt. med Adventure Golf og overnatning i campingpladsens hytter, luksushytter eller i campingvogn.

Besøg caféens egen hjemmeside, hvor du kan se menukort, læse om fest på Vesterlyng og komme i kontakt med køkkenet.

11411890 980480528639693 9221824559749347001 o

book-her-tag